JOUW INTERIEUR. JOUW KARAKTER

Een goed interieur vertelt een verhaal. Met meerdere lagen, achtergronden en motieven. Een goed interieur is een uiting van de verschillende karakters waarvoor het als decor dient. Een goed interieur is een vertaling van jouw persoonlijkheid, je passies, je liefdes. Het vertelt je levensverhaal. Een goed interieur communiceert jouw kijk op het leven. 

Gelukkig is dat allemaal helemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt. In een serie gesprekken creëren we samen een stijl waar jij écht gelukkig van wordt. Zodat ik ontwerpers, meubelstukken en kleuren kan verzamelen die een afspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid en karakter.

Dat hoeft natuurlijk geen oceanen van je tijd op te slokken. In tegendeel. Ik help je middels een van tevoren vastgesteld traject om snel tot de kern te komen. Zodat ik vervolgens vanuit jouw belevingswereld op ontdekkingsreis kan binnen jouw smaakgebied. Om vervolgens een interieur te ontwerpen waar een diepere laag onder ligt dan alleen de esthetiek aan de oppervlakte.

MATERIALEN

Mijn voorliefde voor natuurlijke materialen als hout, staal, keramiek, linnen en glas is diep geworteld.In mijn beleving zijn deze materialen op zichzelf vaak al volmaakt. Hoe minder ze worden aangetast, des te puurder ze blijven. Dicht hij hun oorsprong – de kern van hun kracht.

Het grootste respect zal ik altijd blijven koesteren voor de boom die zelfs de meest kundig ontworpen tafel ooit was. Ambachtslieden en ontwerpers die hun materialen bestuderen en met respect behandelen zijn mijn grootste inspiratie. De ultieme schoonheid ligt voor mij in de balans tussen perfectie en imperfectie.

HOE

Elk interieurontwerp (voor je huis, buitenhuis, kantoor, werkplek of onderneming) begint met een uitgebreide inventarisatie van je wensen. Hierop volgt een stappenplan waarin verschillende onderdelen zijn opgenomen.

De offerte zal afhankelijk zijn van de stappen die door mij uitgevoerd worden. Vervolgens starten we een persoonlijk traject dat afgesloten wordt met een interieur voorstel. De eventuele uitvoer doe ik in samenwerking met een project manager. 

ZAKELIJK

Ook voor je onderneming is het van belang om de essentie van het bedrijf te vangen in het interieur. In een kantoorpand wil je dat mensen naar hun volledige potentieel kunnen presteren. Het is daarom van belang dat mensen zich thuis voelen.

 In een ontvangstruimte wil je dat de waarden van het bedrijf terug te zien zijn in het interieur. Om dit te bewerkstelligen organiseer ik een korte workshop binnen het bedrijf als startpunt van het traject.Hierin filteren we gezamenlijk de belangrijkste pijlers waarop het ontwerp gebaseerd wordt.